Noniin kaikki prinsessat ja prinssit, on aika esitellä teille Louis Armstrong, yksi parhaista jazzlaulajista, joka soittaa myös trumpettia ja kornettia ihmeellisen hyvin. Armstrong myös aloittaa pienimuotoisen teemaviikkomme, jokaisen teistä täytyy kuunnella edes yksi Louis Armstrongin biiseistä, lue alemmas, niin saatkin tilaisuutesi!

 Louis Daniel Armstrong syntyi yhtenä aurinkoisena sunnuntaina, neljäs elokuuta, vuonna 1901, mutta kuoli kuudenkymmenenyhdeksän vuoden iässä, sydäninfaktiin vuonna 1971. Itse en usko tähän sydäninfaktiin, minulla on lähteeni, mitkä todistavat muuta, mutta uskonsa kullakin.
 Armstrong antoi selvät 'suuntaviivat' Jazz-improvisaatiolle, joka on nyt tähdellinen osa koko Jazz-musiikkia, kuten itsekin.

Louis kerkesi käydä Suomessa valitettavasti vain kahdesti, vuosina 1949 ja 1962. Olisin ollut kovin iloinen, jos olisin saanut tavata tämän jazz-idolin, joka esitti maailmanlaajuisesti tunnetun biisin, ' What a Wonderful World ' - Tämän biisin kuulee jokainen ihminen, ainakin kerran elämässään. Mahtavaa Louis, mahtavaa.

 Louis Armstrong -  What a wonderfull world, ajattelisipa kaikki noin, eikä vaan huumehuuruissaan, olet aina sydämmessäni, Louis.
http://www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i1lU